Asociaţie pentru protecţia victimelor accidentelor

Terapii si tratamente la nivel european, gratuite pentru Protect Just

Centrul Delfinul partener Protect Just  A treia medicina!
Centrul Delfinul pune in evidenta importanta serviciilor de recuperare ca o continuare logica si necesara a procesului terapeutic medical, pe care literatura de specialitate le denumeste ca „A TREIA MEDICINA”, concept ce subliniaza importanta ei ca ultima veriga, in actul medical, inainte de redarea pacientului in mediul sau anterior, medicina profilactica reprezentand „intaia medicina” iar medicina terapeutica – „cea de-a doua medicina”

Prezentare

Suntem preocupati in a va ajuta sa atingeti starea de sanatate dorita si in a va mentine un stil de viata sanatos.
Centrul DELFINUL va pune la dispozitie o gama larga de tratamente, combinand metode de tip traditional si modern pentru sanatate interioara si exterioara.

Calitatea serviciilor este sustinuta si de echipamentele moderne de recuperare medicala: aparat ultrasunete, laser terapeutic, aparat electroterapie si ultrasunete, aparat unde scurte, aparat elongatii, cada hidromasaj cu dus subacval si mofete.

Servicii furnizate:

Servicii de RECUPERARE
Proceduri de FIZIOTERAPIE
Electroterapie
– electrostimulare
– laserterapie
– magnetoterapie
Termoterapie
Masaj terapeutic
Kinetoterapie / hidrokinetoterapie

Servicii de PREVENTIE si INTRETINERE
Kinetoprofilaxie
Sanatate prin inot si Gimnastica in apa (individual/grup)
Hidrokinetoterapie
Masaj si Hidromasaj
Psihoterapie
Ergoterapie
Reflexoterapie

Serviciile  se adreseaza: copiilor, tinerilor, adultilor, femeilor gravide, persoanelor de varsta a III-a, sportivilor, persoanelor cu diverse forme de afectiuni (ortopedice, neurologice, reumatismale etc.).

Echipa noastra, medici experti si terapeuti specializati vor crea impreuna cu dumneavoastra un program personalizat menit sa va satisfaca toate asteptarile.

Sanatate

DELFINUL este un centru modern si inovator, dedicat sănătăţii tale. Echipa noastră, medici experţi si terapeuţi specializaţi, vor crea impreună cu dumneavoastră un program personalizat menit să vă satisfacă toate aşteptările.

Suntem preocupaţi în a vă ajuta să atingeţi starea de sănătate dorită şi in a vă menţine un stil de viaţă sănătos.
Centrul DELFINUL va pune la dispoziţie o gamă largă de tratamente, combinând metode de tip tradiţional şi modern pentru sănătate interioară şi exterioară.

Calitatea serviciilor este susţinută şi de echipamentele moderne de recuperare medicală: aparat ultrasunete, laser terapeutic, aparat electroterapie şi ultrasunete, aparat unde scurte, aparat elongaţii, cadă hidromasaj cu duş subacval si mofete.

Serviciile medicale de recuperare se adreseaza: copiilor, tinerilor, adultilor, femeilor gravide, persoanelor de vârsta a III-a, sportivilor, persoanelor cu diverse forme de afecţiuni (ortopedice, neurologice, reumatismale etc.).