Logo Protect just_header

Sună-ne la tel.

+40 744 307 779

Urmărește-ne și pe :

DESPRE NOI

   Asociația Protect Just s-a înființat în anul 2003, din inițiativa domnului Aloman Stelică, pensionar provenit din Ministerul de Interne.

   Pe această cale, încă de la început, Președintele asociației, domnul Aloman Stelică a dorit să lupte împotriva abuzurilor de orice fel, prin mijlocirea în special a unei echipe de avocați. 

   Astfel, Asociația a ales o Societate Civilă Profesională de Avocatură, motivat de faptul că – spre deosebire de avocații individuali –  Societatea de avocatură  are timpul și logistica necesară pentru a se ocupa și de cazurile Asociației.

   Cum rezolvă asociația Protect just gratuit solicitările dumneavoastră  ? 

   Foarte simplu. În primul rând dacă cazul supus atenției trece de expertiza avocaților are șanse de câștig, asociația va face aplicarea unei spețe CEDO, care va permite după finalizarea procesului, să obțină cheltuielile de judecată direct de la adversar (cauza Sabou și Pârcălab împotriva României.) sau eventual, printr-o actiune în pretenții, după finalizarea litigiului. În acest fel clientul nu este deloc prejudiciat.

   De ce nu apelăm la onorarii de succes ?

   Pentru că asociația nu dorește să obțină bani de pe urma necazului, suferinței unor oameni, fie că aceste tragedii provin din accidente mortale sau ca urmare a abuzului făcute de autorități, angajator sau bănci.

    Astfel în limita timpului necesar și a fondului de care dispune, asociația se obligă să asigure gratuit consultanță acolo unde șansele de câștig sunt de partea solicitanților